Povestea noastra

„Povestea noastră” 

Am deschis de curand magazinul on line, www.allfree.ro . 
Magazinul a aparut, in primul rand, din nevoia personala de a regasi in dieta fara gluten produse cat mai apropiate de gusturile clasice si apoi din dorinta de a impartasi cu ceilalti aceasta descoperire. 
Dieta fara gluten nu este deloc simpla si produsele gluten free, de multe ori, au un gust mult diferit fata de cel clasic. 
Daca urmezi o dieta fara gluten sau cunosti pe cineva care are nevoie de produse, la noi gasesti preparate si gustari delicioase, la preturi rezonabile.
Evitarea glutenului înseamnă mai mult decât renunțarea la pâine tradițională, cereale, paste, pizza și bere. De asemenea, glutenul  se regasește în multe alte produse, inclusiv legume congelate în sosuri, sos de soia, unele alimente făcute cu „arome naturale”, suplimente de vitamine și minerale, unele medicamente și chiar pastă de dinți. Acest lucru face ca urmarea unei diete fără gluten să fie extrem de dificilă.
Suntem un ONE STOP SHOP – partenerul tău, in materie de produse fara gluten, pe termen lung, de la care primești tot ce ai nevoie pentru un meniu complet, echilobrat si diversificat. 
Ce facem?
Îți oferim  o gama larga de produse certificate, fara gluten, cu continut scazut de proteine si/sau fara zahar.
Cum facem?
Pentru ca stim ce inseamna o dieta fara gluten si cat de stricta este aceasta, pentru că vrem să-ți livrăm ce e mai bun am incheiat parteneriate cu producatori certificati si cu experienta. 
Ne dorin sa colaboram cu fiecare client îndeaproape, aducând clarificare l pas cu pas. 
Misiune și valori
Misiunea noastra este de a ne asigura de faptul ca cei care au nevoie de o dieta stricta fara gluten (si nu numai, ci si cei care aleg acest stil de viata, fara a fi nevoiti) gasesc produse certificate, sigure, care sunt si delicioase. 
Pentru noi este foarte importanta si comunitatea fara gluten. 
Allfree nu este doar o afacere si nu a fost niciodată doar despre bani. Pentru noi este vorba despre siguranță, despre calitate și despre reunirea familiilor în jurul mesei pentru a împărți din nou produse, aeleași produse, acelasi meniu.
Fiind un celiac diagnosticat în 2003 și ca un perfecționist, cu o înclinație pentru egalitate și corectitudine, nu am putut pur și simplu să accept mâncarea uscată, expandata si fara gust, care era norma de atunci pentru un celiac. 
Dupa cativa ani petrecuti in Statele Unite, Chicago, am inteles ca varietatea este extrem de mare si posibilitatile infinite. 
Romania ofera inca posibilitati reduse si o gama restransa de produse, motiv pentru care ne dorim sa oferim comunitatii celiace  produse cat mai de calitate, varietate, dar mai ales gust si siguranta.
Valorile cele mai importante pentru noi sunt calitatea, integritatea, profesionalismul și respectul. 
Suntem hotarați să  indeplinim si chiar sa depășim, de fiecare dată, așteptările clientilor.
Suntem responsabilli, profesionisti si loiali, motiv pentru care ne onorăm intotdeauna promisiunile.  
Politica noastra este de a pune valoare pe fiecare client in parte.
 
Va multumim pentru ca ne alegeti si speram sa va fim un partener de nadejde.
 
Echipa, 
All Gluten Free