Termeni și condiții

Bine ati venit!!!

Accesul/vizitarea, de catre dumneavoastra, a acestui web site se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare.

Prin urmare, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare prezentate mai jos.

 

Termeni si conditii

In interesul unei relatii de colaborare in cele mai bune conditii, societatea SC S&S BlessingsSRL se bazeaza pe o serie de Termenii si Conditii.

 
Datele firmei: SC S&S BlessingsSRL


 Adresa: Bistrita, Strada Grigore Moisil, Nr.36

RO 42508218   ; J6/349/2020

Punct de lucru: Bistrita, Strada Grigore Moisil, Nr.36

Mobil:    +40-(0)740-145731   /  +40-(0)755-107342

Web page: www.allfree.ro

E-mail: ssb.gf.ro@gmail.ro

 1. Termeni generali si definitii

Vanzator – S&S BlessingsSRL

Cumparator – persoana fizica/ persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre vanzator.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe site, care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Produse si Servicii - orice produs si/sau serviciu mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, clientului

Site – domeniul www.allfree.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si Cumparator prin intermediul carui cumparatorul transmite vanzatorului, intentia sa de a achizitiona bunuri si/sau servicii de pe site.

 1. Conditii generale:

2.1. Accesul/vizitarea si cumpararea, de catre dumneavoastra, a produselor/serviciilor acestui web site se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate.

2.2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari, actualizari privind termenii si conditiile inscrise in site-ul www.allfree.ro, precum si pretul produselor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, ne asumam dreptul de a efectua modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Putem adauga sau sterge orice informatie pe site sau intrerupe activitatea acestuia

 1. Dreptul de proprietate intelectuala

3.1. Intregul continut al acestui site, www.allfree.ro , este proprietatea SC S&S Blessings SRL, precum si a furnizorilor sai, fiind astfel protejat de Legea dreptului de autor Legea nr.8/1996  si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris S.C. S&S Blessings S.R.L. a oricaror elemente din continutul acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Legaturi

4.1. Site-ul www.allfree.ro poate contine link-uri catre alte site-uri sau alte surse.
SC S&S Blessings SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimit aceste link-uri.

4.2. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.allfree.ro  nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele si/sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 1. Responsabilitatea privind prezentarea produselor pe site

5.1. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Produsele pot fi diferite fata de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, aspectului, motiv pentru care S.C. S&S Blessings S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba disponibilitatea produselor si a caracteristicilor acestora.

5.2. Societatea nu garanteaza ca descrierea produselor nu prezinta erori sau ca informatiile sunt complete si nu poate fi facut responsabil in cazul unor lipsuri sau neconcordante referitoare la produse sau orice alt aspect privind aceste produse.

 1. Politica de Vanzare online

6.1. Oricarui client sau cumparator i se permite accesul pe site-ul www.allfree.ro, in vederea efectuarii unei comenzi. Pe baza  unor motive, considerate a fi justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate. Aceste restrictii se pot aplica in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel vanzatorul.

6.2. Toate preturile afisate sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

6.3. Comanda minima acceptata de catre vanzator este de cel putin 50 Lei.

6.4. Toate promotiile se desfasoara in limita stocului disponibil. Promotiile se refera la produse care mai au cel putin 10 zile pana la expirare. SC S&S BlessingsSRL isi stabileste singura promotiile si concursurile pe care le afiseaza pe site. La epuizarea stocului promotia poate fi intrerupta fara nici un fel de notificare prealabila.

6.5. Clientii inregistrati in baza de date a site-ului beneficiaza de discounturi in functie de pragurile valorice atinse prin intermediu comenzilor realizate. Vanzatoril isi rezerva dreptul de a modifica oricand pragurile valorice si discount-urile oferite.

6.6. www.allfree.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile aferente produselor afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

 1. Comanda

7.1. Clientul si/sau cumparatorul, in vederea achizitionarii produselor,  trebuie sa emita o comanda pentru bunurile dorite dupa accesarea paginii produsului dorit, apasand butonul “adauga in cos”

7.2. In vederea finalizarii comenzii Clientul/Cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar acesta fiind singurul care suporta consecintele acestor erori comanda anulata, transmisa gresit, intarziata etc). Datorita informatiilor introduse eronat sau incomplete, din care pot decurge intarzieri de livrare, www.allfree.ro nu poate fi tras la raspundere. Astfel, in vederea reexpedierii comenzii toate taxele de transport vor cadea in sarcina clientului.

5.3. Prin finalizarea comenzii, clientul isi exprima acordul ca Vanzatorul sa il contacteze in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia.

 1. Pretul/ Plata

8.1. Preturile bunurilor afisate in cadrul site-ului www.allfree.ro includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.

8.2. Preturile afisate nu includ costurile de transport.

8.2. Plata se efectueaza in sistem card,ordin de plata sau ramburs, la momentul livrarii.

 1. Expeditie si Livrare

9.1. Termenul de livrare al produselor: 1 si 5 zile lucratoare in functie de stocul existent, in conditiile in care nu mai exista produsul in stoc Clientul este anuntat prin e-mail sau telefon.

 Comenzile primite in intervalul luni – vineri:

-       pana la orele 13:00 se proceseaza si se trimit spre beneficiar in ziua urmatoare, caz in care livrarea se face in 24 - 48 ore.

-       dupa orele 13 se proceseaza in aceiasi zi dar se trimit spre beneficiar in ziua urmatoare, caz in care livrarea se face in 48 -72de ore.

Pentru Comenzile primite in intervalul vineri dupa orele 14 pana luni:

-       se proceseaza luni si tot atunci se trimit spre cumparator, livrarea se face in 24-48 de ore.


9.2. Transportul bunurilor se va realiza prin curier rapid, clientul avand obligatia de a efectua plata cash la momentul livrarii.

9.3. Costul transportului va fi afisat in momentul finalizarii comenzii in cazul in care sunteti logat in cont

9.4. Pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 lei (TVA inclus) transportul este gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei, in limita a 10Kg.

In cazul in care greutatea comenzii este mai mare de 10Kg se percepe o taxa de extra-greutate de 10lei (TVA inclus), respectiv 20 de lei (TVA inclus), daca greutatea aceasteia depaseste 20Kg.

9.5. Pentru comenzile mai mici de 300 ron se percepe o taxa de expediere de 20lei/ in limita a 1 Kg, pentru fiecare kg in plus se plateste 1.5 lei/kg.

9.6. Clientul nu este lipsit de obligatia de a achita contravaloarea transpotul in cazul in care produsele sunt livrate si neridicate. Costul transportul bunurilor de la sediu la destinatie si de la destinatie la sediu va fi facturatat si revine in datoria clientului sa o plateasca.

9.7. Pentru garantia integritatii produselor clientul este obligat sa verifice marfa achizitionata in fata agentului livrator. Daca din cauze care tin de transportul bunurilor, produsele transportate prezinta daune, clientul este obligat sa reclame aceste probleme in scris sau la adresa de e-mail a societatii.
9.8. Livrarea de produse se face doar pe teritoriul Romaniei.

 1. Garantia produselor

10.1. Toate produsele au data de valabilitate imprimata pe ambalaj si conditiile de pastrare.
10.2. Nu se poate invoca garantia produsului in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a acestuia.

 1. Conditii de retur

11.1. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor de primire a coletul.

11.2. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.
Valoarea maxima a daunelor ce poate fi platita de Societate fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare sau nelivrarii este valoarea sumei incasate de catre Societate de la acest client pentru aceea comanda.

11.3.  Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate in conformitate art. 9 din OUG 34/2014.

11.4. Conform acestei ordonante, clientul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor/bunurilor.

11.5. Produsele trebuie obligatoriu sa fie in ambalajul original, in perfecta stare, trebuie sa nu prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, si sa fie insotite de toate documentele cu care au fost livrate. Distrugerea, deteriorarea sau ruperea ambalajelor atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar in acest caz S.C. S&S Blessings S.R.L. nu poate fi facuta responsabila

11.6. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, care poate opta pentru orice tip de serviciu de transport.

11.7. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a ambalajului original, a prezentei tuturor documentelor care au insotit produsul, in maxim 20 de zile lucratoare de la data primirii celor mentionate mai sus.

11.8. Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va transmite obligatoriu datata si semnata la adresa de email: ssb.gf.ro@gmail.com

11.8. Conform legii, dreptul de returnare nu se poate exercita asupra:

 • produselor susceptibile de a se deteriora sau asupra produselor termenul de expirare scurt (exemple: alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe si legume, etc.);
 • produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena în cazul în care acestea sunt desigilate (exemple: alimente si cosmetice, etc.);
 • acele produse care (dupa livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente;
 1. Confidentialitate

11.1. Utilizarea web site-ului www.allfree.ro va face responsabil in ceea ce priveste asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site aceste informatii. Daca suspectati ca, din diverse motive, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat S.C. S&S Blessings S.R.L.pentru a lua masurile necesare.

11.2. www.allfree.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea doar autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

11.3. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele personale pe care le completati in formularele de comanda se folosesc numai in scopul confirmarii comenzilor, livrarea produselor comandate, precum si pentru transmiterea de informari despre eventualele promotii. Preluarea comenzilor se face prin intermediul paginii de internet  doar in cazuri exceptionale sa preia prin e-mail sau telefon.

11.4. S.C. S&S Blessings S.R.L.nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.Scopul colectarii  acestor datel este de preluare si livrare a comenzii effectuate online. Datele personale ale cumparatorului sunt necesare in vederea facturarii si livrarii comenzii. Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea onorarii comenzii catre client/cumparator.

11.5. Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre S.C. S&S Blessings S.R.L.catre utilizatori/clienti nu este considerata „spam” daca exista consimtamantul destinatarului, iar acesta poate oricand de sa-si revoce consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare la adresa: ssb.gf.ro@gmail.com .

 1. Forta majora

12.1. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

12.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. Legea de guvernare

13.1. Partile vor rezolva pe cale amiabila toate neintelegerile, problemele si reclamatiile rezultate din incheierea, derularea si interpretarea prezentului Contract. In caz de litigiu, instanta competenta va fi cea din mun. Bistrita.